dekorace plakátu
O2 arena zve na Koncerty v Praze

koncert XINDL X v pražské O2 areně 2020

O2 arena Praha, Českomoravská 2345/17, Praha 9 Libeň 190 00 mapa

od 690,- Kč

www.o2arena.cz/...

Recenze pro tuto událost

  • 5.0/5 Hvězdiček
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vlož recenzi
Hodnocení události: 5,0 out of 5

koncert XINDL X v pražské O2 areně 2020

Xindl X, vlastním jménem Ondřej Ládek, je český zpěvák a skladatel, který již více než deset let působí na československé hudební scéně. Na 30. ledna roku 2021 připravuje zatím svůj největší samostatný koncert v pražské O2 areně. Nebudou chybět všechny největší hity a samozřejmě i zajímaví hosté.

Více o Xindl X

Oblíbený interpret má na svém kontě šest studiových alb a nespočet již zlidovělých hitů. Mezi všemi je třeba zdůraznit skladby Anděl, Dysgrafik, Chemie, Láska v housce, V blbým věku nebo jeho poslední megahit Dřevo. Je považován za jednoho z našich nejúspěšnějších autorů.

Koncert XINDL X pořádá Bestsport ve spolupráci se Zuzana Production.

Xindl X - Diskografie

  • Návod ke čtení manuálu, 2008
  • Praxe relativity, 2010
  • Xpívánky, 2011
  • Láska, 2012
  • Čecháček Made, 2014
  • G2 Acoustic Stage, 2014
  • Kvadratura záchranného kruhu, 2016
  • Sexy Exity, 2018

Vstupenky na koncert XINDL X v O2 areně

Prodej vstupenek na koncert XINDL X od 690 Kč budou v prodeji od 5. prosince 10:00 hodin v sítích Ticketmaster a Ticketportal.

XINDL X - Reference a odkazy



  • Aktuálně
  • Události
  • Firmy
  • Nabídky

Kam teď? ... další akce

Program O2 arena - všechny akce


Sestra v akci - muzikál s Lucií Bílou v HDK

1. Dubna

Hudební divadlo Karlín, Křižíkova 10, Praha 8 Karlín

od 350,- Kč

komedie Srnky v Divadle na Fidlovačce

31. Března

Divadlo Na Fidlovačce, Křesomyslova 625/4, Praha 4 - Nusle

od 349,- Kč

komedie Souborné dílo Williama Shakespeara

1. Dubna

Divadlo Na Fidlovačce, Křesomyslova 625/4, Praha 4 - Nusle

150,- Kč

Otevřené manželství - komedie - Malá scéna Studio DVA divadlo

1. Dubna

Malá scéna Studio DVA divadlo, Na Perštýně 359/6, Praha 1 - Staré Město

od 399,- Kč

Něco za něco - komedie v Divadle pod Palmovkou

1. Dubna

Divadlo pod Palmovkou, Zenklova 566/34, Praha 8 - Libeň

od 230,- Kč

Čarodějky ze Salemu - drama Divadlo na Vinohradech

1. Dubna

Divadlo na Vinohradech, Náměstí Míru 1450/7, Praha 2 Vinohrady

od 190,- Kč