dekorace plakátu
O2 arena zve na Koncerty v Praze / Show a vystoupení v Praze

LEOŠ MAREŠ - koncert v O2 areně 2020

O2 arena Praha, Českomoravská 2345/17, Praha 9 Libeň 190 00 mapa

od 990,- Kč

www.o2arena.cz/...

Recenze pro tuto událost

  • 5.0/5 Hvězdiček
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vlož recenzi
Hodnocení události: 5,0 out of 5

LEOŠ MAREŠ - koncert v O2 areně 2020

Nová show Leoše Mareše na gigantickém podiu uprostřed haly a kolem dokola během dvou večerů 40 000 diváků!

Tak obrovskou scénu, postavenou tak blízko fanouškům, ještě O2 arena nezažila. Centrální stage a LED obrazovky položené převratně přímo na tribunách, poskytnou dokonalý výhled z každé jednotlivé sedačky. Tentokrát se dokonce neprodávají ani žádné VIP lístky. Každá vstupenka je letos VIP.

Leoš Mareš - Koncerty 360

Spektakulární show, tak jak jsme u Leoše Mareše zvyklí. Čím opět překvapí? Co si nachystal tentokrát?

Leoš Mareš - Diskografie

  • 2001: Tři slova – Universal Music, CD
  • 2002: Minuty se vlečou – Universal Music, CD
  • 2003: Nejlepší nápad – Universal Music, CD
  • 2005: Komplet 2001 – 2005 – Universal Music, CD
  • 2008: Největší hity – Universal Music, CD (edice Zlaté hity)
  • 2017: DVANÁCTPOMALÝCH PĚTRYCHLÝCH JEDNANOVÁ

Vstupenky na koncert Leoše Mareše

Prodej vstupenek na koncert Leoše Mareše od 13. listopadu v 8.00 hod v sítích prodejních sítích Ticketmaster a Ticketportal.

Leoš Mareš - Reference a odkazy



  • Aktuálně
  • Události
  • Firmy
  • Nabídky

Kam teď? ... další akce

Program O2 arena - všechny akce


Sestra v akci - muzikál s Lucií Bílou v HDK

1. Dubna

Hudební divadlo Karlín, Křižíkova 10, Praha 8 Karlín

od 350,- Kč

komedie Srnky v Divadle na Fidlovačce

31. Března

Divadlo Na Fidlovačce, Křesomyslova 625/4, Praha 4 - Nusle

od 349,- Kč

komedie Souborné dílo Williama Shakespeara

1. Dubna

Divadlo Na Fidlovačce, Křesomyslova 625/4, Praha 4 - Nusle

150,- Kč

Otevřené manželství - komedie - Malá scéna Studio DVA divadlo

1. Dubna

Malá scéna Studio DVA divadlo, Na Perštýně 359/6, Praha 1 - Staré Město

od 399,- Kč

Něco za něco - komedie v Divadle pod Palmovkou

1. Dubna

Divadlo pod Palmovkou, Zenklova 566/34, Praha 8 - Libeň

od 230,- Kč

Čarodějky ze Salemu - drama Divadlo na Vinohradech

1. Dubna

Divadlo na Vinohradech, Náměstí Míru 1450/7, Praha 2 Vinohrady

od 190,- Kč