GDPR - Souhlas se zpracováním osobních údajů

Souhlasem s GDPR udělíte společnosti My City Network s.r.o. se sídlem Rybná 716/24, 110 00, Praha 1 Staré Město, IČ 03761177, zapsané u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 237426 (dále jen“ Správce“), aby zpracovávala ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) následující osobní údaje:

  • název společnosti
  • jméno a příjmení odpovědné osoby;
  • adresa sídla
  • kontaktní e-mail;
  • telefonní číslo
  • číslo faxu
  • adresa webových stránek
  • informace o provozní době
  • informace o základním popisu činnosti
  • klíčová slova
  • logo firmy
  • kategorie obchodní činnosti
  • případně další osobní údaje, které v registračním formuláři vyplníte
  • Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem vytvoření informativního profilu společnosti. Tyto osobní údaje budou zpracovávány po dobu 5 let od vytvoření informativního profilu, případně od posledního přihlášení do profilu společnosti, podle toho, která skutečnost nastane později, pokud tuto dobu neprodloužíte.
  • Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním dopisu, emailu nebo smazáním informativního profilu společnosti v uživatelském rozhraní. Zpětvzetí souhlasu bude mít za následek vymazání údajů z databáze společnosti.
  • Zpracování osobních údajů bude prováděno Správcem. Osobní údaje pro něj však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
    • poskytovatel hostingu, společnost Váš Hosting s.r.o., se sídlem Nymburk, Zbožská 1385/40, PSČ 28802, IČ: 24742252,
    • podnikající fyzické osoby poskytující služby telemarketingu,
    • podnikající fyzická osoba poskytující účetní služby,
    • podnikající fyzická osoba poskytující služby v oblasti správy databáze a IT,
    • případně další osoby, jejichž služeb Správce momentálně nevyužívá.
  • Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
    • vzít souhlas kdykoliv zpět,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, případně požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů - pokud se nejedná o osobní údaje, které jsme povinni nebo oprávněni dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů a právo na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s Nařízením.
    • Aktuálně
    • Události
    • Firmy
    • Nabídky